Welkom! Op de website van
Rottweiler Werkgroep 'Hoogeloon'

WIE ZIJN WIJ

Wij willen jullie langs de digitale snelweg kennis laten maken met onze vereniging. Wij hopen dan ook dat jullie veel plezier zullen beleven aan het lezen en bekijken van deze site.

Wie zijn wij en wat doen wij

Wij zijn een Rottweilervereniging die aangesloten is bij de NRC.
De NRC is de overkoepelende bond voor de Rottweiler. Dit houdt niet automatisch in dat u in het bezit moet zijn van een Rottweiler om bij ons terecht te kunnen. Alle rassen zijn welkom!

U kunt bij ons terecht voor het BH (begeleidings hond) IGP I,II en III (Internationale Gebruikshonden Prüfungsordung) en SpH (speurhond I+II) programma.

Het
BH programma bestaat uit twee onderdelen te weten appél en een stads gedeelte.

Het
IGP programma bestaat uit drie onderdelen te weten: speuren, appél en manwerk.

SpH programma is het speuren over langere afstanden ( >1000m)

Het is voor u als hondengeleider van groot belang dat uw hond goed gehoorzaam en sociaal gedrag vertoond.

Dat er bij ons goed gewerkt word blijkt wel uit het feit dat onze vereniging tot drie maal toe de landelijke teamwedstrijd heeft gewonnen. Ook staan er enkele van onze leden zo nu en dan samen met hun hond zijn mannetje op de Nederlandse kampioenschappen africhting.
Door het jaar heen proberen wij ook diverse evenementen te organiseren, zoals een clubmatch of Nederlands kampioenschap.

Respect voor mens en hond staat bij ons hoog in het vaandel.
Bent u nu nieuwsgierig geworden naar onze vereniging en wilt u meer bereiken met uw hond kijk dan verder op deze site of kom eens langs op ons terrein.Wij wensen u veel kijk plezier namens het bestuur van Rottweiler Werkgroep Hoogeloon